Informatie

Het voetbalkamp in Berlikum duurt 4 dagen, start op maandag 22 juli en duurt tot en met donderdag 25 juli. Het voetbalkamp in Koudum duurt 3 dagen, start op maandag 19 augustus en duurt tot en met woensdag 21 augustus. Het dagprogramma kan variëren, afhankelijk van het weer. Wel is het vast dat de dagen ongeveer 6 uren duurt inclusief pauzes. Bij mooi weer starten wij om 08:30 en is de afsluiting rond 14:30. Dit betekent dat er geen overnachtingen plaatsvinden op het kamp! De onderliggende gedachte hiervan is dat we de dagen goed willen benutten en dat de jeugd thuis goed tot rust kan komen. Daarnaast zal dit het te behalen niveau van het kamp ten goede komen. Deelname is mogelijk vanaf 7 tot en met 14 jaar, de groepen worden ingedeeld op leeftijd. Er wordt de eerste dag een tenue afgegeven, inclusief een bal die de gehele week voor eigen verantwoording is en iedere dag gebruikt wordt tijdens de trainingen.

Er wordt een diversiteit aan trainingsvormen aangeboden zoals; trainingen gericht op techniek, tactiek, specifieke vaardigheden en partijvormen. Dit wordt gegeven door ervaren trainers zodat er in deze vier dagen een maximaal resultaat kan worden behaald. Daarnaast heeft Voetbalkamp Friesland de trainers niet alleen geselecteerd op trainingsvaardigheid, maar ook op het creëren van een prettige sfeer. Voetbalkamp Friesland heeft naast kwaliteit, het plezier van de spelers hoog in het vaandel staan. Tijdens de vierdaagse wordt er ook gestreden om de Challenge Cup! Dit is een enorme wisseltrofee die de laatste dag wordt uitgereikt.

Tarieven

Voetbalkamp Berlikum

Het inschrijfgeld bedraagt €109,-. Hier zit een training-set bij in, welke bestaat uit een shirt, short, kousen en een bal om te kunnen blijven oefenen. Daarnaast zorgen wij ook voor de passende (sport)lunch. Meerdere opgaven uit hetzelfde gezin:
2 personen €209,-
3 personen €309,-
4 personen €399,-

Voetbalkamp Koudum

Het inschrijfgeld bedraagt €94,-. Hier zit een training-set bij in, welke bestaat uit een shirt, short, kousen en een bal om te kunnen blijven oefenen. Daarnaast zorgen wij ook voor de passende (sport)lunch.